Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η Thomas Cook "επενδύει" στη Χαλκιδική

Ισχυρή αύξηση 24% κατέγραψε ο tour operatorThomas Cook στις κρατήσεις για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017, με παράλληλη αύξηση 23% στις πληρότητες σε σχέση με το 2016, σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή για τις ξενοδοχειακές επενδύσεις του ομίλου Thomas Cook, Martin Ratchford.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Ratchford σε συνέντευξη στο HotelManagement.com, κλασικοί προορισμοί, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία συνεχίζουν να αποτελούν τις ισχυρότερες αγορές του τουρ οπερέιτορ, ωστόσο τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον στρέφεται στην εξερεύνηση νέων προορισμών μέσα σε αυτούς.

 

Φέτος, η Thomas Cook άνοιξε μια νέα αεροπορική σύνδεση με τη Χαλκιδική, κάτι, οπου όπως επισημαίνει ο κ. Ratchford, ώθησε στο άνοιγμα 2 νέων ξενοδοχείων στην περιοχή αυτή. 

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα», είπε, καθώς «η πρόοδος στο τραπεζικό σύστημα και στο νομοθετικό πλαίσιο μας επιτρέπει να σκεφτούμε την ανάληψη ιδιοκτησίας και μια πιο ανοικτή στάση στην ανάπτυξη βάσει του τουρισμού».

 

Επίσης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Sani resort στη Χαλκιδική. Αποτελεί εξαιρετικό υπόδειγμα resort υψηλής ποιότητας και καλής διοίκησης που προσφέρει φανταστική εξυπηρέτηση πελατών. 

 

Πηγή: tornosnews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα