Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Προσέφυγε στο ΣτΕ η Ελληνικός Χρυσός

Κατά του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η «Ελληνικός Χρυσός» και ζητά να ακυρωθεί ως παράνομη η άρνηση, όπως επισημαίνει, του υπουργού να αποφανθεί επί του αιτήματος που είχε υποβάλει τον περασμένο Μάρτιο για χορήγηση παράτασης ενός έτους της άδειας εγκατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμού των βοηθητικών εγκαταστάσεων και υποδομών εξυπηρέτησής της στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Σκουριές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Η παλαιά άδεια έληξε στις 24 Μαρτίου 2017.

Η άδεια εγκαταστασης αφορά το παρασκευαστήριο σκυροδέματος, την εγκατάσταση ανεμιστήρων για τον αερισμό της στοάς του υπόγειου μεταλλείου, τις εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης κλπ.  

Στην προσφυγή αναφέρεται ότι οι εγκαταστάσεις και υποδομές αυτές είναι απαραίτητες για να συνεχιστούν οι εργασίες  στις Σκουριές και η μη χορήγησή της επιφέρει καθυστέρηση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα