Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Πολύνεκρο τροχαίο στο Κιλκίς -VIDEO-

Τέσσερις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. 

 

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.15 το μεσημέρι, στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου. 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε σε σημείο της εθνικής, που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τρομερό τροχαίο, με κατεύθυνση τους Ευζώνους, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες από την Αριδαία Πέλλας, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία (μία 58χρονη, μία 65χρονη και η 66χρονη οδηγός). Η τέταρτη, μία 43χρονη, έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. 

 

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν -κατά πληροφορίες- ένας 59χρονος ιερέας και δύο μοναχές (γερμανικής υπηκοότητας), που ταξίδευαν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι τρεις τους τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η 61χρονη μοναχή, που οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο, άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ η άλλη μοναχή, 54 ετών, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

life-events.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα