Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα -ΦΩΤΟ-

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της 1ης ΤΑΞ ΚΔ - ΑΛ «ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Ο Αρχηγός, επισκέφθηκε το Στρατηγείο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) και τη Δ΄ Μοίρα Καταδρομών (Δ΄ ΜΚ/Δ). 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σχολείου Ελεύθερων Σκοπευτών, του Σχολείου Καταδρομών, καθώς και Αντικείμενα Εκπαίδευσης Καταδρομών, των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2018 Β’ ΕΣΣΟ. 

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό, συγχαίροντάς το για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και το υψηλό ποσοστό αποδοχής και αγάπης από την ελληνική κοινωνία. 

Το μήνυμα του Αρχηγού προς τους καταδρομείς μας, συνοψίζεται στη φράση: «Είμαστε ψύχραιμοι, εκπαιδευμένοι και σε υψηλή ετοιμότητα!» 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα