Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Νέα δρομολόγια της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι

Τέσσερα νέα δρομολόγια ξεκινά η Ryanair το καλοκαίρι από και προς τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το νέο καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο περιλαμβάνει  συνολικά 21 νέα δρομολόγια από την Ελλάδα.

 

Η αεροπορική εταιρεία θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Δουβλίνο με 2 πτήσεις την εβδομάδα), με το Μάντσεστερ με 2 πτήσεις την εβδομάδα), με τη Μάλτα με 2 πτήσεις την εβδομάδα) και με τη Λααπενράντα στη Φιλανδία με 1 πτήση την εβδομάδα.

 

Συνολικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει 30 δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα μεταφέρει συνολικά 1.55εκ. επιβάτες κατ’ έτος.

 

 

Η Ryanair ανακοίνωσε συνολικά 120 δρομολόγια για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα μεταφέρουν 6.1 εκ. επιβάτες κατ’ έτος από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στη χώρα, ενώ θα αναπτύξει τη διεθνή της επιβατική κίνηση το καλοκαίρι, κατά 6%.

 

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο 2019 στις χαμηλότερες τιμές. Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99€, για ταξίδι από τώρα μέχρι τον Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα