Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ποιες μέρες θα μείνουν κλειστά τα σχολεία για τις εκλογές

Αλλαγές στα ωράρια λειτουργίας των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να προκαλέσουν οι ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές.



Σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου Παιδείας που είχαν εκδοθεί για τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τα σχολεία μένουν κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές, και μένουν κλειστά και τη Δευτέρα μετά από αυτές.

Έτσι, οι σχολικές μονάδες αναμένεται να μείνουν κλειστές στις 24 και στις 27 Μαΐου (σ.σ. Παρασκευή και Δευτέρα, αντίστοιχα), καθώς στις 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές εκλογές και ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών.



Για όσους δήμους ή περιφέρειες απαιτηθεί και δεύτερος γύρος, τότε τα σχολικά ιδρύματα δεν θα λειτουργήσουν ούτε στις 31 Μαΐου, ούτε στις 3 Ιουνίου.

Η διδασκαλία των μαθημάτων για τα δημοτικά και τα γυμνάσια κανονικά λήγει πάντα στις 15 Ιουνίου, επειδή όμως φέτος πέφτει Σάββατο, τα μαθήματα αναμένεται να τελειώσουν την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή στις 14 Ιουνίου 2019.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα