Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Νέα παράταση θα δοθεί για το Κτηματολόγιο και στη Χαλκιδική

Παρατάσεις διάρκειας μέχρι και  3 επιπλέον μήνες λόγω της μειωμένης συμμετοχής αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών το Κτηματολόγιο.

 

Η συλλογή δηλώσεων που εξελίσσεται από τον περασμένο Νοέμβριο για το 63% της χώρας δεν έχει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που εκτιμούσε αρχικώς ο φορέας και εκ των πραγμάτων κρίθηκε αναγκαία η συγκεκριμένη επιλογή.

 

Με τα σημερινά δεδομένα και τα στοιχεία, που μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι, το Κτηματολόγιο πρόκειται να παρατείνει την προθεσμία για ένα ακόμη τρίμηνο. Ετσι, όπως αναφέρουν στον Ελεύθερο Τύπο υψηλόβαθμες πηγές από τον φορέα, θα εξυπηρετηθούν και οι ιδιοκτήτες που θα επισκεφθούν τη χώρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και όσοι ζουν εδώ αλλά δεν έδωσαν μέχρι τώρα δυναμικό «παρών».

 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Κτηματολογίου, στη Χαλκιδική είναι μειωμένα τα ποσοστά συμμετοχής και φθάνουν μόλις το 21,35%. 

Στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τον Ελέυθερο Τύπο, αναμένεται να δοθεί παράταση τις επόμενες μέρες μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2019!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα