Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους έξω από το ΥΠΑΘ -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Στην πύλη του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης παράταξαν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που κατέφθασαν εκεί από τον μπλόκο των Πράσινων Φαναριών και διασχίζοντας την πόλη.

Περίπου 20 τρακτέρ ακολούθησαν τη διαδρομή από τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και τη Βασ. Όλγας στη Βασ. Γεωργίου και στην Τσιμισκή, στη συνέχεια ανέβηκαν από την Αντιγονιδών και κατέληξαν στο ΥΜΑΘ επί της Αγίου Δημητρίου.

 

Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται και το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε υπό αγροτικό κλοιό και οι αγρότες πατώντας τις κόρνες και πετώντας κροτίδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

 
 

Στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι αγροτών από το συντονιστικό της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι θα θέσουν τα αιτήματά τους στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Στην σημερινή κινητοποίηση ήταν και αγρότες από τον κόμβο Δερβενίου, τους Ευζώνους και τον Προμαχώνα Σερρών, αλλά και αγρότες από τον Άγιο Μάμα, τα Βραστά, τις Καλύβες και την Πορταριά Χαλκιδικής.

 

 

halkidikinews.gr
φώτο: thousandnews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα