Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Σάκης Αρναούτογλου και τα σενάρια για τσουχτερό κρύο το Πάσχα

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook σχολίασε τα δημοσιεύματα που μιλούν για χιόνια τις ημέρες του Πάσχα.

 

Όπως σχολίασε ο Σάκης Αρναούτογλου πρόκειται για μετεο-κινδυνολογο-τροπάριο και δεν θα σχολιάσει αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία είναι γραμμένα με κακή γραμματική και συντακτικό, αλλά και με πονηρό τρόπο αφήνοντας ανοιχτές όλες τις υποθέσεις.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

 

«Ξεκίνησε και πάλι το ίδιο μετεο-κινδυνολογο-τροπάριο, για το Πάσχα αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε τις τελευταίες ημέρες!!!

 

Ότι και καλά θα είναι το ψυχρότερο των τελευταίων ετών και Παναγιά μου βοήθα! Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω αυτά τα δημοσιεύματα!

 

Το έχω κάνει επανειλημμένα κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια. Απλά σας καλώ να θυμηθείτε αν έπεσαν μέσα ανάλογα δημοσιεύματα (γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για καιρικές προγνώσεις) στο παρελθόν!!!

 

Έτσι κι αλλιώς σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αν κανείς τα διαβάσει προσεκτικά, ο τρόπος γραφής εκτός από κακός γραμματικά και συντακτικά, είναι συνάμα και πολύ πονηρός καθώς προσπαθώντας να καλύψει όλες τις πιθανές μετεο-εκδοχές που ίσως στην πορεία προκύψουν, χρησιμοποιεί μπόλικες υποθετικές προτάσεις ακόμα και σε μία μόνο μικρή παράγραφο! Και φυσικά έναν πολύ πιασάρικο τίτλο!

 

Τώρα αν τύχει και χαλάσει ο καιρός το Πάσχα (κάτι που κανείς δεν γνωρίζει από τώρα αλλά στατιστικά μπορεί να συμβεί Απρίλη μήνα) θα πρόκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και τίποτε μα τίποτε άλλο φίλες και φίλοι!

 

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα