Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Τέσσερις νεαροί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Θεσσλονίκη

Tέσσερα νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμα ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

 

 Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος, χθες στις 3:30 το βράδυ στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης στον Εύοσμο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε τσιμεντένιο τοιχίο και έπειτα σε περίφραξη.

 

Την ζωή τους έχασαν ακαριαία ο 17χρονος οδηγός και ακόμα τρεις νεαροί που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ενώ ο πέμπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε έξω από το όχημα βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

 

Ήταν μια παρέα νέων, καθώς τα στοιχεία, εκτός από τον 17χρονο οδηγό, κάνουν λόγο για δυο ακόμα αγόρια ηλικίας 17 και 19 ετών. Κρίνοντας την ηλικία των τριών παιδιών, βγαίνουν τα συμπεράσματα πως και οι ακόμα δυο επιβαίνοντες είναι νεαροί.

 

Για τον απεγκλωβισμό των σορών χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με δυο οχήματα και 7 άντρες.  

 

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.  

Πηγή: seleo.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα