Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συμμετοχή του Επιμελητήριου στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Food Expo 2022

Mε απόλυτη επιτυχία και αισιοδοξία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2022, μετά από μια μακρά περίοδο αποχής λόγω της πανδημίας.


1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες υποδέχθηκαν επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης από όλη την Ελλάδα αλλά και από 80 χώρες του εξωτερικού.

To Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχε με την εταιρεία Το Άριστον Ξηροί Καρποί, Α. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΔΗ-Σ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Ο.Ε. με αντικείμενο την επεξεργασία, εμπορία ξηρών καρπών και αγροτικών προϊόντων, επιδοτώντας την ενοικίαση (ίχνος εδάφους) και κατασκευή του περιπτέρου της σε ποσοστό 80%.


Στόχος του Επιμελητηρίου είναι, να στηρίζει κάθε ενέργεια εξωστρέφειας για τα μέλη του, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους με ξεχωριστά και ολοκληρωμένα περίπτερα, στους ειδικούς τομείς κάθε έκθεσης, ανάλογα με τα προΊόντα που παράγουν και εμπορεύονται, ώστε να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από την παρουσία τους εκεί.

Την έκθεση Food Expo 2022, επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Κουφίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην Έκθεση και να συμμετέχει στην τελετή εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα