Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο δημοτικό κτίριο στην Κοινότητα Αγίου Μάμα

Η  γεωτεχνική μελέτη για την κατασκευή νέου Δημοτικού Κτιρίου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Μάμα είναι έτοιμη και έχει παραδοθεί στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ν.Προποντίδας.

Πρόκειται για ένα νέο κτίριο που θα στεγάσει την κοινότητα και το ΚΑΠΗ του Αγίου Μάμα καθώς και το Ιατρείο. Αναπτύσσεται σε τρεις στάθμες (ημιυπόγειο, ανώγειο – ισόγειο και όροφο) συνολικού εμβαδού 640 τ.μ. περίπου.

Διαθέτει δύο κύριες αίθουσες (μία ανά όροφο) και μία βοηθητική στο ημιυπόγειο ικανές να καλύψουν μεγάλο αριθμό πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων. Η κατασκευή του κτιρίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο όπου βρίσκεται τώρα το υπάρχον κτίριο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμα αφού κατεδαφιστεί.

Το κτίριο και ο περιβάλλον χώρος καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της κοινότητας Αγ. Μάμα για τις διοικητικές διαδικασίες καθώς και τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα