Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε η επέκταση του Γυμνασίου Νικήτης από το Δήμαρχο Σιθωνίας

Εγκαινιάστηκε η επέκτασης του Γυμνασίου Νικήτης και η λειτουργική αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου από το Δήμαρχο Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιο, παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.   

Ο κ. Τζίτζιος στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το έργο αυτό, προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ, καλύπτει  όλες τις παιδαγωγικές ανάγκες του Γυμνασίου Νικήτης, συμβάλει στη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας και επιλύει οριστικά τα προβλήματα στέγασης που υπήρχαν.

 

Τον Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σϋλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ οι μαθητές χάρισαν στον κ. Τζίτζιο έναν πίνακα που φιλοτέχνησαν οι ίδοι.

Το νέο κτίριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους βοηθητικούς χώρους, αποθήκη οργάνων γυμναστικής, γενική αποθήκη, χώρο φύλακα, γραφείο καθηγητών και χώρο για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης περιλαμβάνει 3 εργαστήρια τεχνολογίας- σχεδίου, καλλιτεχνικών – αισθητικής αγωγής και πληροφορικής. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα