Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η βάση ΕΚΑΒ στην Ιερισσό

Στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό, λειτουργεί πλέον βάση Ε.Κ.Α.Β με ασθενοφόρο και δύο διασώστες.

Η συγκεκριμένη αυτή δομή, συνεπικουρούμενη και συνεργαζόμενη με τις βάσεις του Ε.Κ.Α.Β Παλαιοχωρίου και Αγίου Νικολάου, καλύπτει προς το παρόν τις άμεσες ανάγκες διακομιδής ασθενών της ευρύτερης περιοχής.

 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη, εκφράζει την ικανοποίηση της και με ανακοίνωσή της  ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την μερική επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που αφορά την υγεία των δημοτών, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού, όσο και την υπόλοιπη χρονική περίοδο, λόγω της προσκυνητικής επισκεψιμότητας του Αγίου Όρους.

"Περιμένουμε και απαιτούμε την περαιτέρω αναβάθμιση της βάσης Ε.Κ.Α.Β. Ιερισσού με το υπόλοιπο απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονες οι προσπάθειες μας" αναφέρει ο Δήμος Αριστοτέλη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα