Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

ΚΠΕ Αρναίας: Η μέλισσα που μας ενώνει -ΦΩΤΟ-

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας διοργάνωσε με επιτυχία σε συνεργασία με άλλα ΚΠΕ του Δικτύου,  συνάντηση σχολείων που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά». 

Η δράση είχε τίτλο «Η μέλισσα που μας ενώνει το 2017» και υλοποιήθηκε στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής,  σε συνεργασία με τα ΚΠΕ Παρανεστίου, Ποροΐων, Βελβεντού και Μακρινίτσας.

 

Οι δραστηριότητες  ξεκίνησαν με παιχνίδια γνωριμίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και ακολούθησε η δραστηριότητα «Όλοι μαζί για ένα μήνυμα», στην οποία συμμετείχαν ταυτόχρονα όλες οι ομάδες. Κάθε ομάδα συνέθεσε ένα μήνυμα και το τοποθέτησε σε κοινό πανό. 

 Όλες οι δραστηριότητες που μπορούσαν να επιλέξουν οι ομάδες ήταν επτά. Η δράση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση τριών σχολείων.  

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα