Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ν. Τρίγλιας και Ν. Πλαγίων

Η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ν. Τρίγλιας και Ν. Πλαγίων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Πρόκειται για ένα έργο συμβατικού προϋπολογισμού 2.693.872,10 ευρώ.

 

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Δήμο Ν. Προποντίδας έχουν ολοκληρωθεί οι κτιριακές εγκαταστάσεις του έργου. Επίσης ολοκληρώθηκαν τα υπόγεια δίκτυα και οι σωληνώσεις σε ποσοστό 90%. Εγκαταστάθηκε ένα μεγάλο μέρος του Η/Μ εξοπλισμού στο έργο. Τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα στη δεξαμενή βιολογικής επεξεργασίας, τα μηχανήματα στη δεξαμενή εξισορρόπησης, οι φυσητήρες στο κτίριο φυσητήρων, οι φυσητήρες στο κτίριο έργων εισόδου και η ταινιοφιλτρόπρεσσα στο κτίριο αφυδάτωσης ιλύος.

Στην επόμενη φάση προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες που αφορούν στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και στα δίκτυα σωληνώσεων. Άμεσα ξεκινοιύν οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου. Τέλος, θα διενεργηθούν και οι απαιτούμενες δοκιμές στο έργο.

Οι εργασίες του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2017 οπότε θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία για χρονικό διάστημα 6 μηνών έως τον Μάρτιο του 2018.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα