Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η 26χρονη που αγνοούταν μαζί με το 3χρονο παιδί της

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η 26χρονη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί μαζί με το τρίχρονο κορίτσι της από τη Χαλκιδική, από το βράδυ της Τρίτης.

Η 26χρονη επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την ασφάλεια και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον πατέρα του παιδιού τους, λέγοντας του ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές Αρχές, ενώ είχαν ενημερώσει και την Ιντερπόλ για την εξαφάνιση της 26χρονης από τη Χαλκιδική.

Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταγωγή από Γαλλία, αλλά ελληνική υπηκοότητα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο και ο πατέρας της που ζει στη Γαλλία. Η αστυνομία έστρεψε τις έρευνές της προς την κατεύθυνση αυτή, δηλαδή μήπως έφυγε μαζί του και με το παιδί για την χώρα καταγωγής της.

Στο μεταξύ, δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου σχηματίσθηκε σε βάρος της 26χρονης μετά από έγκληση που κατέθεσε χθες ο πατέρας του παιδιού.

Μετά από συνεννόηση με τον Εισαγγελέα, ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης κατέθεσε έγκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και αναμένεται να εξεταστεί αν η Εισαγγελία θα ασκήσει δίωξη και για ποιο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, ο πατέρας της τρίχρονης και σύντροφος της 26χρονης. Σύμφωνα με τον 32χρονο, η μητέρα έφυγε από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί, χωρίς να τον ενημερώσει και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα