Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ.Μακεδονίας στη Χαλκιδική

Ο υποστράτηγος, Κωνσταντίνος Δαδούσης, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής και εν συνεχεία στο Δήμο Πολυγύρου και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ Θεόκλητο στο γραφείο του στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας.

Συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ο Στρατηγός ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την κατάσταση του Πυροσβεστικού Σώματοw και ενημερώθηκε για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως σε όλους τους κοινωνικούς και εκκλησιαστικούς τομείς. Προ της αναχωρήσεώς του ξεναγήθηκε στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο και τους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου Αρναίας, καθώς και στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Στεφάνου από τον Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη.

Ο κ. Δαδούσης συνοδευόταν από τον Αρχιπύραρχο κ. Ιωάννη Στεργιούλα, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χαλκιδικής, τον Αντιπύραρχο κ. Διαμαντή Ταραζά, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταγείρων – Ακάνθου, τον Αντιπύραρχο κ. Δημήτριο Αλεξανδρή, Υποδιοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταγείρων – Ακάνθου, τον Ανθυποπυραγό κ. Παντελή Αλβανό, Προϊστάμενο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας και τους υπασπιστές του.

Στο Δήμο Πολυγύρου ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο, Χρήστο Βορδό με τον οποίο μάλιστα ήταν παλαιοί συμφοιτητές και φίλος από την σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα