Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ακατάλληλο βρέθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής για μαθητική εκδρομή

Ανάστατοι είναι γονείς και μαθητές του Γενικού Λυκείου Κασσάνδρας, καθώς χθες η τροχαία κάνοντας έλεγχο σε δυο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με τα οποία θα πήγαιναν μαθητές της Γ Λυκείου εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκαν ακατάλληλα να μετακινήσουν μαθητές.

Νωρίς το πρωί και λίγο πριν ξεκινήσουν τα δύο λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη η τροχαία διαπίστωσε ότι το ένα είχε σπασμένο παρμπρίζ και το άλλο φθαρμένα ελαστικά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας και ζητεί να υπάρχουν αυστηρότεροι έλεγχοι στα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιεί η μαθητική κοινότητα. Δηλώνουν προβληματισμένοι, ειδικά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς αυτά τα ίδια λεωφορεία πραγματοποιούν και τα καθημερινά μαθητικά δρομολόγια στην Κασσάνδρεια από τα γύρω χωριά.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής,  Γιώργος Αρβανιτίδης, μιλώντας στο halkidikinews.gr, ανέφερε ότι μόνο το ένα λεωφορείο με το σπασμένο μπαρμπριζ ήταν ακατάλληλο και επρόκειτο να φτιαχτεί εντός 2-3 ημερών, οπότε και αντικαταστάθηκε με άλλο λεωφορείο, ενώ τα ελαστικά του δεύτερου ήταν κατάλληλα και μέσα στις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.

Τόνισε ότι τα ελαστικά του 2ου λεωφορείου είχαν πατήσει πάνω σε μπογιά και είχαν μια γραμμή, η οποία όμως δεν είχε σχέση με τα πέλματα των ελαστικών που δεν είχαν κανένα πρόβλημα, γι αυτό και τελικά το λεωφορείο αυτό πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο. Ο κ. Αρβανιτίδης τόνισε ότι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής μεταφέρουν επιβάτες,μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό, με συνέπεια και ασφάλεια.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα