Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο μέχρι πρότινος Δ/ντης του πολιτικού γραφείου του Απ. Πάνα, υποψήφιος για το Δήμο Κασσάνδρας

- Με σκαιότατους χαρακτηρισμούς για τον πρώην αντιδήμαρχό του σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης

 

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κασσάνδρας ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος Δ/ντης του πολιτικού γραφείου του Απ. Πάνα και πρώην αντιδήμαρχος Κασσάνδρας, Αντώνης Μιχλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν ώριμης σκέψης και αναλογιζόμενος το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να ηγηθώ μιας ομάδας ανθρώπων που στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου μας.
Με τη δική σας βοήθεια θα οδηγήσουμε την Κασσάνδρα μας εκεί που της αξίζει και την ονειρευόμαστε".

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην δημάρχου, Βασίλη Κυρίτση, με τον οποίο υπήρξαν στενότατοι συνεργάτες μέχρι και το τελευταίο εξάμηνο του 2019, πριν τις δημοτικές εκλογές, οπότε και ο Αντώνης Μιχαλάκης παραιτήθηκε αιφνιδιάστηκα από την παράταξη.

Ο κ. Κυρίτσης αναρτώντας τη φωτογραφία του Α.Μιχαλάκη στο χρονολόγιό του στο facebook σχολίασε με σκαιότατες εκφράσεις τα εξής: "ΑΝ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ"

Όπως φαίνεται ο πρώην δήμαρχος περίμενε τη στίγμη που θα εκφραζόταν δημόσια για τον πρώην συνεργάτη του.

Το προεκλογικό σκηνικό στην Κασσάνδρα προκαλεί πολλά ερωτήματα, για την επόμενη μέρα στο Δήμο και για τις διφορούμενες συνεργασίες μεταξύ ορισμένων συνδυασμών για τις οποίες τα παραπολιτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας πάντως, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της τον Ιανουάριο από facebook, δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής κάνεναν συνεργάτη... Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να παρουσιάσει έργο, γι΄αυτό και κάθε Κυριακή - όπως λέει- θα παρουσιάζει εβδομαδιαίο ημερολόγιο με τις επισκευές και συντηρήσεις των δημοτικών υποδομών που είχαν να γίνουν χρόνια...


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα