Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση ΔΕΕΠ Χαλκιδικής με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ

Οι υποψήφιοι βουλευτές συνατήθηκαν με τα μέλη ΔΕΕΠ Χαλκιδικής το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στον Πολύγυρο, ενόψει της εκλογικής μάχης του Μαϊου.

Ο πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές, ενημέρωσε τους υποψηφίους για τις από κοινού δράσεις και εμφανίσεις με τη διοικούσα επιτροπή Χαλκιδικής. Απαρχή όλων η εκδήλωση των αγροτικών φορέων που θα διεξαχθεί στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών την Μ. Τρίτη στις 19:00.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωάννης Γιώργος μίλησε για αγαστό κλίμα συνεργασίας μεταξύ όλων, ο υποψήφιος βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος επισήμανε τη σημασία της ενότητας στην παράταξη, η υποψήφια βουλευτής Μαρία Λαθούρη-Πάργα νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την υποψηφιότητά της καθώς η Σιθωνία εκπροσωπείται για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, ενώ η υποψήφια βουλευτής Ζαφειρούλα Μυλωνά μίλησε για την ανάγκη προσέγγισης της νεολαίας και της αδιευκρίνιστης ψήφου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα