Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Eπίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου σε Αμμουλιανή - Ουρανούπολη

Την Αμμουλιανή επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, το μοναδικό κατοικημένο νησί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – κίνηση συμβολική, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προεκλογικές περιοδείες του στο Νομό.

Ο κ. Τάσιος συμμετείχε σε σύσκεψη στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας, με τον Πρόεδρο Κώστα Τσακνή, τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Χριστοδούλου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Νικήτα Μαρτυγάκη, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων, του αναπτυξιακού συλλόγου και του πολιτιστικού, αθλητικού, γονέων και κηδεμόνων αντίστοιχα, αλλά και κατοίκους του νησιού και επαγγελματίες, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα σε δρόμους και καταστήματα του νησιού. Ξεκινώντας το ταξίδι του από την Τρυπητή, τον υποδέχτηκε στο καράβι ο πρόεδρος ναυτιλιακής εταιρείας και επιχειρηματίας του τουρισμού Γιώργος Ροδοκαλάκης, ο οποίος έθεσε μια σειρά από ζητήματα που απαιτούν όπως είπε, άμεσες λύσεις για την περιοχή. «Η Αμμουλιανή χρειάζεται σύγχρονο λιμάνι» τόνισε ο κ. Ροδοκαλάκης. Οι υποδομές ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα, όπου τονίστηκε η ανάγκη ολοκλήρωσης σημαντικών έργων όπως είναι η μαρίνα και η ενίσχυση των λιμενικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του νησιού, η μελέτη επέκτασης του οικισμού και η συμμετοχή στο δίκτυο GR ECOISLAND κ.α.

Λίγο προτού αναχωρήσει από το νησί της Αμμουλιανής, ο κ. Τάσιος δήλωσε:

«Τα προβλήματα του Νομού είναι υπαρκτά και για αυτό η Χαλκιδική μας πρέπει να αποκτήσει δυνατή φωνή, γιατί έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μεγάλες προκλήσεις. Το δίλημμα είναι αν μας αρέσει να μείνουμε στο χθες ή να κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο. Έχουμε μπροστά μας τις πολύ κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου και ό,τι έχει σχέση με αποφάσεις, είναι θέμα σωστής τεκμηρίωσης και διεκδίκησης για να λύνουμε τα προβλήματα κεντρικά. Επειδή βρισκόμαστε σε έναν τουριστικό προορισμό με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, θα σας πω ότι αισθάνομαι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν, ότι θα είναι καλύτερη και από του 2019. Η εμπειρία μου ως «πρώτος ξενοδόχος» στο τιμόνι της ΠΟΞ, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες ξενοδόχους μέσα στην πανδημία στην πιο δύσκολη στιγμή του κλάδου και του ελληνικού τουρισμού είναι η «πολύτιμη προίκα μου» για το πώς μπορούμε να λύνουμε τα προβλήματα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.Τα μηνύματα που εισπράττω από τις συζητήσεις μου με τον κόσμο είναι ενθαρρυντικά και πιστεύω ότι η 21η Μαΐου, με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα δώσει το σύνθημα για σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση στη χώρα».

Με κατοίκους και καταστηματάρχες της Ουρανούπολης συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος – Τουρισμός και Υποδομές στο επίκεντρο των επαφών του

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Τάσιου, η Ουρανούπολη. Εκεί, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή επί δεκαετίες και οι οποίοι αναφέρθηκαν στα σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια, εστιάζοντας κυρίως στις υποδομές (λιμάνι, αναπλάσεις, αναβάθμιση οδικού άξονα Τρυπητής – Ουρανούπολης, καλύτερη ανάδειξη αρχαιολογικών μνημείων) αλλά και σε θέματα τουριστικού χαρακτήρα, όπως είναι η έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Τάσιος παρέθεσε γεύμα εργασίας, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μιχάλη Λεμονιάδη και του Προέδρου των Επαγγελματιών Ουρανούπολης Χρήστου Τσακούλη, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής και θέματα επιχειρηματικού και τοπικού ενδιαφέροντος. Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ως άνθρωπος της αγοράς, αντιλαμβάνομαι από πρώτο χέρι τις αγωνίες της μεσαίας τάξης. Γνωρίζω καλά το «αλφαβητάρι» του επιχειρείν και είμαι ένας από εσάς. Για αυτό, μαζί μπορούμε περισσότερα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα