Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Κουφίδης καλωσόρισε τον Αστυνομικό Διευθυντή με εγκάρδιες ευχές για επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι των αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής και διαβεβαίωσε τη συμπαράσταση και τη στήριξη του ιδίου, της διοίκησης αλλά και των μελών του φορέα, στο πολυσήμαντο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ρούμκος ευχαρίστησε τον Πρόδερο κ. Κουφίδη για τις διαβεβαιώσεις του και δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία μεταξύ τους θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο προς όφελος όλων των κατοίκων της Χαλκιδικής.

Μετά από τη συνάντηση ακολούθησε σύσκεψη για την αντιμετώπιση του Παραεμπορίου στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κασσάνδρας και του Διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το παραεμπόριο πλήττει την τοπική οικονομία της Κασσάνδρας ιδίως τη θερινή περίοδο και συναποφασίστηκε η ανάληψη κοινών δράσεων οι οποίες θα στοχεύουν στη δραστική μείωση του παραεμπορίου και στον περιορισμό της παραοικονομίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα