Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

«Ταξίδι στην Ελλάδα» Παιδιά από τη Ρωσία ζωγραφίζουν...

Να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με χρώματα και σχέδια καλούν τα παιδιά που μένουν στη Ρωσία η πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. «Ταξίδι στην Ελλάδα» λέγεται ο μεγάλος διαγωνισμός ζωγραφικής που διοργανώνεται με αφορμή το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας στον τουρισμό 2017-2018.

 

Τα παιδιά καλούνται να κάνουν ένα εικαστικό ταξίδι στην Ελλάδα, διεκδικώντας τέσσερα πακέτα διακοπών στη Χαλκιδική με τις οικογένειές τους, με τα φτερά της Ellinair και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

 

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στη Ρωσία και η περαιτέρω ανάδειξή της ως τουριστικός προορισμός. Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός Πολίνα Γκαγκάρινα, η οποία γεννήθηκε στη Μόσχα αλλά τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε στην Ελλάδα και μιλά καλά ελληνικά. Εκπροσώπησε τη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2015 κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Πηγή:pontos-news.gr
(Φωτ.: Facebook/General Secretariat for Greeks Abroad)


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα