Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου και του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών

Τα εγκαίνια του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών και του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκαν χθες από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά.


Το έργο ήταν ενταγμένο στο “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020”-το οποίο συγχρηματοδοτούταν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)- και προέβλεπε: τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμομόνωση πλάκας οροφής κάτω από μη θερμαινόμενη ξύλινη στέγη, θερμομόνωση δώματος και τοποθέτηση νέου συστήματος θέρμανσης – ψύξης.

Πρόκειται για κτίρια που έχουν κατασκευαστεί, πριν τον κανονισμό θερμομόνωσης και δεν είχαν μόνωση τόσο στις κατακόρυφες, όσο και στις οριζόντιες επιφάνειές τους (εξωτερικές τοιχοποιίες, στέγη, δάπεδο σε επαφή με το φυσικό έδαφος, δάπεδο πάνω από μη θερμαινόμενους χώρους, τοιχοποιίες προς μη θερμαινόμενους χώρους).

Έγινε σημαντικό έργο που αναβάθμισε παλιές εκπαιδευτικές μονάδες αναμφισβήτητα ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος και τόνισε ότι τυχόν μικροπροβλήματα που ανακύπτουν αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη δημοτική αρχή.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα