Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα Μουδανιά : Το You in Europe χαράσει δράσεις στρατηγικής για τη νεολαία

Το You in Europe παίρνει μέρος σε δράσεις χάραξης στρατηγικής για τη νεολαία. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA3 Get the Net συμμετείχε σε Διάλογο με αντιπροσώπους της δημοτικής αρχής, νέους των Νλεων Μουδανιών αλλά και τους 19 εθελοντές από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Γαλλία και Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την χαρτογράφηση ιδεών που μπορούν να βελτιώσουν τις ευκαιρίες των νέων στην περιοχή μας.


Πιο συγκεκριμένα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, 10 μαθητές από το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών συναντήθηκαν με τους 19 εθελοντές του προγράμματος, και αφού συζήτησαν μεταξύ τους για την υπάρχουσα πραγματικότητα στις χώρες τους και τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της διαμόρφωσης στρατηγικών για την νεολαία, συζήτησαν τα συμπεράσματα τους και τις προτάσεις τους με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα