Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβλήματα υδροδότησης στη Μεγάλη Παναγία

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η υδροδότηση της Μεγάλης Παναγίας, καθώς πρόεκυψαν ταυτόχρονα βλάβες σε δύο γεωτρήσεις.

Συνεργεία του Δήμου Αριστοτέλη και εξωτερικοί συνεργάτες επιχειρούν εδώ και μία εβδομάδα να αποκαταστήσυν τις σοβαρές βλάβες.

Όπως ανέφερε στο halkidikinews.gr o αντιδήμαρχος Ευριπίδης Ατζαμής, κάηκε αρχικά το υποβρύχιο που στέλνει νερό στην κεντρική δεξαμενή του οικισμού και ενώ το επόμενο πρωί αποκαταστάθηκε, προέκυψε βλάβη σε άλλο υποβρύχιο, άλλης γεώτρησης της Μ.Παναγίας.

"Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά οι βλάβες ήταν απανωτές και πολύ σοβαρές για να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε όλες μαζί. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια σπίτια που βρίσκονται πιο ψηλά στον οικισμό δεν έχουν επάρκεια νερού, διότι λειτουργούμε με εφεδρικές γεωτρήσεις μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα".

Πάντως, με υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες τα νοικοκυριά στη Μεγάλη Παναγία θα έχουν κανονικά νερό.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε:

"Παραμένουμε σταθερά επί εφτά ημέρες πάνω από το πρόβλημα της τριπλής μηχανολογικής βλάβης στο σύστημα υδροδότησης στη Μεγάλη Παναγία! Οδεύουμε σε λύση, και προσωρινή, με τοποθέτηση νέων αντλητικών συστημάτων και οριστική με την κατασκευή νέας γεώτρησης στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού αλλά και η ωριμότητα των δημοτών μας είναι πραγματικά αξιοσημείωτες.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή. Φτάνουμε στο τέλος!"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα