Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποποιήθηκε την εκλογή του από δημοτικός σύμβουλος ο Γιάννης Τζίτζιος

Την αποποίηση της εκλογής του από δημοτικός σύμβουλος Σιθωνίας κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανάπτυξη Ξανά", Γιάννης Τζίτζιος.

Ο κ. Τζίτζιος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη και αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος, αποφάσισα να μην συμμετέχω τη νέα δημοτική περίοδο ως δημοτικός σύμβουλος. Δεν αποφεύγω την ευθύνη προς τους συμπολίτες μου, αλλά ενεργώ σύμφωνα με τις αξίες, τις αρχές και την πολιτική εντιμότητα και αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν σε κάθε τομέα της δράσης μου.
   Η κάθοδός μου στις εκλογές του Οκτωβρίου είχε ως στόχο την εκλογή μου στη διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας, προκειμένου να συνεισφέρω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στη διασφάλιση μεγάλων και απαραίτητων έργων που απαιτούνται στην περιοχή μας, ενόψει των νέων προκλήσεων που επιφυλάσσει η επόμενη πενταετία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να εργαστώ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου μας.
    Η εν λόγω απόφαση μου, για να προλάβω κακόβουλες κρίσεις και την αναμενόμενη ακατάσχετη σπερμολογία, είναι αποκλειστικά απότοκος ωρίμου σκέψης και έχει ως κύριο γνώμονα, αφενός την ανάδειξη του ικανότατου στελεχιακού δυναμικού του συνδυασμού μας, που μπορεί και θέλει να συμμετάσχει στο τοπικό γίγνεσθαι, διότι αυτοί είναι που πραγματικά μόχθησαν και ήταν και είναι όντως άξιοι να αναδείξουν τις δυνάμεις τους εκπροσωπώντας σας, αφετέρου δε της ανάγκης αποφόρτισης για το καλό του τόπου μας του τεταμένου κλίματος που οι πολιτικοί μου αντίπαλοι φρόντισαν να μεταφέρουν, οι ίδιοι και τα γνωστά φερέφωνά τους, με ευθείες προσωπικές βολές σε βάρος μου και τη διασπορά αβάσιμων και αναληθών κατηγοριών, κατάσταση που δυστυχώς συνεχίζουν και μετεκλογικά, απόδειξη ότι πρόκειται για μεθοδευμένη επίθεση ως συνειδητή επιλογή λόγω της καταφανούς έλλειψης προγράμματος και οράματος για τον τόπο.
   Η απόφασή μου, αντίθετα, δεν συνιστά παραίτηση ή, πολύ περισσότερο, φυγομαχία. Ο ίδιος ήμουν, είμαι και θα είμαι σταθερά ταγμένος στην προάσπιση των συμφερόντων του τόπου και στο καλό του Δήμου Σιθωνίας και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και ανάγκες σας και παρακολουθώντας και μάλιστα με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και προσήλωση τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας με την ιδιότητα πλέον του απλού δημότη/πολίτη και συνάμα απέναντι στον οποιονδήποτε επιβουλεύεται την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου και της περιοχής.
   Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η παράταξη μας, ως ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και δικός σας εκπρόσωπος, θα είναι η φωνή όλων μας, δυναμικά παρούσα στο τοπικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, ο ίδιος δε ως μέλος της παράταξης και ως απλός πολίτης θα είμαι πάντα εδώ, αρωγός και συνοδοιπόρος».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα