Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διάκριση μαθητών του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής»

Ο Διευθυντής και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στους μαθητές τους, Μεντίζη Ηλέκτρα-Κωνσταντίνα (Β ́ Τάξη), Γιωρούδη Μιχαήλ-Παρασκευά, Κομπούρη Αρετή, Λουκάκη Αλέξανδρο, Λουκάκη Κωνσταντίνο, Μήντο Ιωάννη-Παναγιώτη, Μήτσιου Άννα-Μαρία, Μπουσουλέγκα Θώμα (Γ ́ Τάξη), για τη διάκρισή τους στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνασιο Πολυγύρου.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές του σχολείου μας να διαγωνιστούν εθελοντικά, να καλλιεργήσουν τη μαθηματική σκέψη με κίνητρο την αναζήτηση γνώσης και να ανακαλύψουν ιδιαίτερες κλίσεις και δυνατότητες στα Μαθηματικά.

Η διάκριση των παραπάνω μαθητών μας στην Α ́ φάση του διαγωνισμού και η πρόκρισή τους στη Β ́ φάση συνιστά έπαινο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για το σχολείο μας και τους Μαθηματικούς μας, τον κο Μήλιου Ηλία, την κα Βούρου Ευαγγελία και την κα Γκάντζου Τρυγώνα, καθώς και ισχυρό παράδειγμα και για τους άλλους μαθητές να τολμούν να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.

Συνάμα, προσφέρει σε όλους μας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της κοινωνίας και του τόπου μας.

"Ευχόμαστε οι διακεκριμένοι μαθητές μας να διαπρέψουν και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να έχουν δύναμη και αξιοσύνη για πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον" καταληγει ο Σύλλογος Διδασκόντων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα