Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου Αγίου Μάμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης λυμάτων Αγ. Μάμα που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Αφορά στην κατασκευή ολοκληρωμένων δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στην Κοινότητα του Αγ. Μάμαντος, για τη συλλογή και μεταφορά των λυμάτων έως τη νέα ΕΕΛ για επεξεργασία.

Τα λύματα μέσω συλλεκτήριων αγωγών θα συλλέγονται στο τελικό φρεάτιο, απ' όπου θα μεταφέρονται με Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό (Κ.Α.Α.) κι από εκεί έως το φρεάτιο εισόδου της νέας ΕΕΛ. Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται και οι ιδιωτικές συνδέσεις.


Το εγκεκριμένο έργο συνολικά περιλαμβάνει και την εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Αγ. Μάμα (καθώς και του αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων στον τελικό αποδέκτη) και έχει ήδη υπογραφεί η σχετική σύμβαση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα