Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατασκευή αντιπλημμυρικού στο Διονυσίου

Στο πλαίσιο του έργου: «Αποστράγγιση ομβρίων υδάτων στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης του Δήμου Νέας Προποντίδας», κατασκευάστηκε παρέμβαση στον δρόμο Διονυσίου (χωριό) προς παραλία Διονυσίου, στο ύψος της γέφυρας, όπου παρατηρείται μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση βροχόπτωσης.


Το έργο είναι σημαντικό, γιατί θα συγκρατεί μεγάλη ποσότητα ομβρίων και θα αποτρέπει την κατάληξή τους στην παραλία Διονυσίου.


Να θυμίσουμε ότι για την υλοποίηση του έργου «Αποστράγγιση ομβρίων υδάτων στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης του Δήμου Νέας Προποντίδας» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση του Δήμου μας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο προϋπολογισμός του είναι 12.300.000 € και περιλαμβάνει την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών, που αφορούν στην αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων σε είκοσι τέσσερις (24) θέσεις της παραλιακής ζώνης του Δήμου Νέας Προποντίδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα