Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ταχυφορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ

Ένας υπερσύγχρονος ταχυφορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στην ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ.

Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τις νέες συνθήκες της αυτοκινηταγοράς και την ανάγκη για το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προχώρησε στην τοποθέτηση πολλαπλού ταχυφορτιστή της ΑΒΒ και μπορεί να υποδεχτεί και να φορτίσει κάθε είδους ηλεκτρικό όχημα ενώ πλέον η φόρτιση γίνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο σε έναν άνετο και πλήρως λειτουργικό χώρο.


Η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το 1973 και εκπροσωπεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN- NISSAN και FORD. Μετά από μισό αιώνα δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, καινούργια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες και ημερήσιες μισθώσεις, leasing, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, αναβαθμίσεις, μετατροπές, ανακατασκευές και μετασκευές κινητήρων και οχημάτων είναι μερικές από τις παρεχόμενες δραστηριότητες της εταιρείας, ενώ γίνονται επενδύσεις που αφορούν κυρίως την ηλεκτροκίνηση τόσο σε μηχανήματα όσο και σε εκπαιδεύσεις.

Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών, αερίων καυσίμων και πλέον ταχυφορτιστών για την ηλεκτροκίνηση, συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα