Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διάκριση μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ευκλείδης»

Ο Διευθυντής και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, συνεχάρησαν την μαθήτριά τους, Μεντίζη Ηλέκτρα-Κωνσταντίνα (Β τάξη), για τη σημαντική επιτυχία της στη Β' φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο Διευθυντής και Σύλλογος αναφέρουν:

"Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έδωσε την ευκαιρία στους επιτυχόντες μαθητές της Α ́ φάσης του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ» να διαγωνιστούν σε θέματα υψηλών απαιτήσεων και να διακριθούν, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γνωστικής κατάρτισης, τις ιδιαίτερες κλίσεις και τις ικανότητές τους.

Η νέα διάκριση της μαθήτριας και η πρόκρισή της στη Γ ́ φάση του διαγωνισμού, την Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ", είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, ατομικών δεξιοτήτων, επιμέλειας, συνεχούς άσκησης και ποιο διδασκαλίας. Είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς προσωπικής διαδρομής, αλλά όχι μοναχικής. Σ' αυτήν τη διαδρομή προς την επιτυχία, συνεχώς συμπαραστάτες οι γονείς με την αγάπη τους, την ενθάρρυνσή τους και την υποστήριξή τους. Δίπλα τους, αρωγός πάντα το σχολείο, που προετοιμάζει, ενισχύει και δίνει ώθηση σε αυτήν την προσπάθεια όλων των νέων ανθρώπων, συμβάλλοντας στην επιτυχία με τις γνώσεις, την πείρα και τη μεθοδικότητα των στελεχών του αλλά και με την άρτια οργάνωση της διεξαγωγής των σχετικών διαγωνισμών ως εξεταστικό κέντρο.

Ευχόμαστε στην Ηλέκτρα-Κωνσταντίνα να διαπρέψει και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, με στόχο την επιλογή της στην ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στη Βαλκανική και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα. Επιπλέον, να αποτελέσει το εφαλτήριο για περαιτέρω προσπάθειες, για νέες υψηλότερες στοχεύσεις, τόσο στα Μαθηματικά όσο και στη μετέπειτα χρόνια των σπουδών της".

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα