Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στην Αθήνα την Τρίτη οι Αγρότες με τα τρακτέρ τους - Βάζει λεωφορείο το μπλοκο Μουδανιών

Μετά το αρχικό «όχι» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φαίνεται πως αποφασίζεται να ακολουθηθεί στρατηγική επιτήρησης, με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ να εξειδικεύει το επιχειρησιακό σχέδιο για τη είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Γενικά, η ΕΛΑΣ δεν θεωρεί πως τα τρακτέρ θα ξεπεράσουν τα 170. Οσο για την πορεία τους προς το κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, αυτή θα γίνει με τη συνδρομή-συνοδεία της ΕΛΑΣ.

To μπλόκο των Ν.Μουδανιων Χαλκιδικής Θα βάλει Λεωφορείο για να μεταφερθεί δωρεάν όλος ο κόσμος που θέλει να πάει στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20/2
Για πληροφορίες -συμμετοχή στα τηλ. 6980094022 & 6987308742 .

Σύμφωνα με το OPEN, ο υπουργός θέτει τρεις βασικές προϋποθέσεις στους αγρότες προκειμένου συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ να μπει στον αστικό ιστό κι όχι όλα όσα βρίσκονται στα μπλόκα των αγροτών.

Πιο συγκεκριμένα:

-Τα τρακτέρ θα συνοδεύονται από περιπολικά της ΕΛΑΣ από το σημείο από όπου θα ξεκινήσουν μέχρι και την πλατεία Συντάγματος.

-Θα υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος εισόδου στον αστικό ιστό και συγκεκριμένο δρομολόγιο που θα ακολουθηθεί.

-Ανά 30 τρακτέρ θα πρέπει να υπάρχει όχημα που θα μπορεί να διαχειριστεί τυχόν προβλήματα ή ζημίες.

Στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξειδικεύτηκε και το επιχειρησιακό σχέδιο για τη μαζική είσοδο των αγροτικών μηχανημάτων στην Αθήνα, καθώς η Τροχαία εκτός από τα τρακτέρ θα πρέπει να διαχειριστεί και την κάθοδο στην Αττική περίπου 60 λεωφορείων.

Μάλιστα, σχεδιάζει να μείνει ανοιχτή μία λωρίδα της Λεωφόρου Αμαλίας για να διεξάγεται χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα