Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Γιάννη Γιώργου με τον αν. υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Νίκο Παπαθανάση είχε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος.

Η συνάντηση είχε στόχο και σκοπό:

- την ενημέρωση από μέρους του για την πορεία του εμβληματικού και ιδιαίτερα απαραίτητου έργου για την Χαλκιδική,του Φράγματος του Χαβρία.
"Συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει επανεκκίνηση της δημοπράτησης του έργου είτε μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα(αν και η πρώτη προσπάθεια απέτυχε,κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξεταστεί πολύ πιο σοβαρά και προσεκτικά ως προς τους όρους κάθε νέα προσπάθεια),είτε μέσω ένταξης στο ΕΣΠΑ,κάτι που θέλει πολλή δουλειά και ιδιαίτερη προετοιμασία" ανέφερε ο κ. Γιώργος και δεύτερον

- την υλοποίηση από την πλευρά του Υπουργείου ενός προγράμματος επιδότησης δράσεων και ενεργειών των μεταποιητών-παραγωγών πράσινης ελιάς σχετικών με την διαχείριση των υγρών αποβλήτων που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί την Χαλκιδική.


"Τον ευχαριστώ και για την ενημέρωση και για την θετική του ανταπόκριση,αρκεί βέβαια να υπάρξει κι από μέρους μας (Υπηρεσίες Περιφέρειας και Δήμων,Επιμελητήριο,μεταποιητές,αγρότες κ.ά)κάθε ενέργεια που θα χρειαστεί για την συλλογή στοιχείων και υποβολή μιας συγκροτημένης πρότασης,που θα καταγράφει κυρίως τις δυσκολίες που καταγράφηκαν στην προηγούμενη προσπάθεια του Υπουργείου για υλοποίηση παρόμοιου προγράμματος" κατέληξε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα