Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών για έργα στη Χαλκιδική

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, παρουσία του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα,του υφυπουργού, ΝίκουΤαχιάου, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών, Αντώνη Κοτσώνη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας της εργολαβίας του έργου «Κατασκευή Φράγματος και Ταμιευτήρα, αγωγού μεταφοράς νερού από τον ταμιευτήρα σε υφιστάμενη δεξαμενή και αρδευτικού δικτύου στη θέση «ΠΛΑΤΑΝΙΑ» της Δ.Κ Ν.Τρίγλιας Νομού Χαλκιδικής» κου Βαφειάδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής σύμβασης του έργου προϋπολογισμού ύψους 6.390.000,00 €.


Στο υπουργείο Υποδομών βρέθηκε και ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος, ο οποίος εξήρε τον Δήμο Προποντίδας για την εξαιρετική δουλειά που έκανε ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια ετών, έχοντας ως στόχο τα επόμενα χρόνια την άρδευση 2.500 στρεμμάτων αγροτικής γης που θα βελτιώσει την ζωή χιλιάδων αγροτών της περιοχής!


Παράλληλα ευχαρίστησε τον υπουργό, τον υφυπουργό, τον γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Υ.ΛΙ.Κ.Υ και των υπηρεσιών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και όποιον συνέβαλε στην ολοκλήρωση του πολύ σημαντικού αυτού έργου.


Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης με τον υφυπουργό κ.Ταχιάο και τον Γ.Δ κ. Κοτσώνη, ο κ. Γιώργος συζήτησε και για την προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης του έργου του Φράγματος του Χαβρία που πρέπει να γίνουν, ώστε επιτέλους το μεγάλο έργο να μπει σε τροχιά επαναδημοπράτησης.


Ο κ. Γιώργος κατέθεσε παράλληλα και την πρότασή του για αξιοποίηση της συνδετήριας οδού Ν Απολλωνίας - Μαραθούσας που θα αποτελέσει εναλλακτική οδική έξοδο των επισκεπτών των Ανατολικών χωρών προς Χαλκιδική, δίνοντας μια τεράστια ανάσα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης που τόσο πιέζεται από την αυξημένη κίνηση λόγω flyover.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα