Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Τζιτζικώστας στην κοπή της πίτας των εργαζομένων της ΠΕΧ

Στο σημαντικό ρόλο που έχει η Χαλκιδική για τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και το ρόλο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, εστίασε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της ΠΕΧ, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Δημήτριος Τζηρίτης" στο Διοικητήριο του Πολυγύρου.


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, με κορυφαία την έλλειψη προσωπικού. Όπως υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας έθεσε το θέμα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και απέσπασε τη δέσμευση ότι θα δοθεί λύση όχι μόνο για την έλλειψη προσωπικού στην ΠΚΜ, αλλά σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.


"Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής μπορεί στο προσωπικό να είναι αδικημένη, αλλά ως προς τις θέσεις της διοίκησης είναι κερδισμένη. Η Χαλκιδική είχε και θα έχει πρωταγωγιστικό ρόλο στη διοίκησή μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, ο περιφερειακός σύμβουλος και τομεάρχης Επιχειρηματικών Φορέων, Γιάννης Κουφίδης, η περιφερειακή σύμβουλος και Τομεάρχης Προσβασιμότητας, Πελαγία Ιορδανίδου και η περιφερειακή σύμβουλος Μέλα Κυριακίδου, καθώς και εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα της ΠΕΧ.

Για την ιστορία το φλουρί της πίτας έπεσε στο τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα