Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παράταση συμβάεων για 27 εργαζόμενους στο Δήμο Πολυγύρου

Δεκτό έγινε, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου, το αίτημα προσωρινής διαταγής των 27 εργαζομένων που απασχολούνται στην καθαριότητα με οχτάμηνη σύμβαση εργασίας στον Δήμο Πολυγύρου και η οποία έληγε σήμερα.

Στο πλευρό τους ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, που μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Βασίλη Φαρδογιάννη, μετέβησαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο, προκειμένου να ζητήσουν την παραμονή των εργαζομένων στον Δήμο.

“Η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη. Δε θα μπορούσα να απέχω από μία τέτοια διαδικασία, όταν πρέπει να διασφαλίσω την υγεία των πολιτών, την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, αλλά και την εργασία των ανθρώπων, που η χρησιμότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη”, τόνισε ο κ. Εμμανουήλ και πρόσθεσε: “Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μία σημαντική νίκη του Δήμου και των εργαζομένων”.

Οι συμβασιούχοι, που περίμεναν έξω από την αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη στήριξή του. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους, έως τις 17 Ιουνίου 2024, ημέρα που θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα