Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχεται το 1st Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event 2024

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργανώνουν συναντήσεις γνωριμίας, εργασίας και δικτύωσης ανάμεσα στα μέλη τους. Πρόκειται για ένα στοχευμένο B2B event, με το οποίο επιδιώκεται η εκπλήρωση ενός από τους βασικότερους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος Taste Halkidiki, η σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή.

Για το σκοπό αυτό απευθύνει πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους στο 1st Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event 2024, την Τρίτη 9 Απριλίου, 2024, ώρα 12.00 μ.μ. στο εστιατόριο Έξι Βρύσες, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Σε έναν τόπο ευλογημένο, με πληθώρα ποιοτικών και αυθεντικών προϊόντων, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, δίνουν τη δυνατότητα μέσα από οργανωμένες συναντήσεις, οι ξενοδόχοι, οι υπεύθυνοι προμηθειών και εκπρόσωποι της εστίασης, να τα εντάξουν στη λίστα προμηθειών τους. Προσφέροντας προϊόντα του τόπου, οι πελάτες των καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γαστρονομία και τα αυθεντικά προϊόντα της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα στηρίζεται η παράδοση, ενισχύεται η τοπικότητα και οι επιχειρήσεις της φιλοξενίας και της εστίασης αποκτούν τη δική τους αυθεντική ταυτότητα.

Οι συναντήσεις θα έχουν χαρακτήρα και προδιαγραφές B2B συναντήσεων, με τη μορφή που διοργανώνονται στις εμπορικές εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα της διοργάνωσης είναι οι παραγωγοί και μεταποιητές των εξαιρετικών προϊόντων του τόπου να είναι καθόλα προετοιμασμένοι για συναντήσεις με τους υπευθύνους αγορών της φιλοξενίας και της εστίασης και να διαθέτουν:

• ειδικούς τιμοκαταλόγους χονδρικής

• εμπορική πολιτική για ξενοδοχεία και εστιατόρια

• διαθέσιμες επαγγελματικές συσκευασίες

• δείγματα για δοκιμή (εφόσον το επιτρέπει το προϊόν)

• τρόπους διανομής

• συγκεκριμένες προσφορές και προτάσεις

Η σημαντική αυτή διοργάνωση, πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό για την τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους και τους εκπροσώπους της εστίασης να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια εμπορική και οικονομική συνεργασία, με πολλαπλά οφέλη για τις δύο
πλευρές, αλλά και για τον τόπο.

Για τη δράση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή δράση θα στεφθεί με επιτυχία και θα γίνει μια ακόμη εκδήλωση θεσμός στο πλαίσιο του Taste Halkidiki, που με συνέπεια στηρίζουμε και εξελίσσουμε για την προώθηση των μοναδικών προϊόντων του τόπου μας και τη φιλοξενία".

Οι κατηγορίες προϊόντων που θα παρουσιαστούν είναι :

- Αρτοποιήματα
- Βότανα
- Γαλακτοκομικά
- Γλυκά κουταλιού
- Μαρμελάδες
- Ελαιόλαδο - ελιές
- Κρασί - Αποστάγματα
- Κρέατα, κυνήγι & αλλαντικά
- Μέλι
- Ξηροί καρποί
- Μανιτάρια
- Προϊόντα αμπέλου
-  Φρούτα / λαχανικά

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρεία Chef Stories, Διοργανωτές Γαστρονομικών Εκδηλώσεων και Στρατηγικοί Σύμβουλοι.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής η οποία μπορεί να γίνει

α. ηλεκτρονικά μέσω την παρακάτω φόρμας συμμετοχής:

Προμηθευτές: μεταποιητές & παραγωγοί
https://docs.google.com/forms/d/1ZZ3SRINFedjU3ENX0hs6RBFfEGYZ5HDYNU90M6sjAP0/

Αγοραστές: ξενοδοχεία, καταλύματα & εστιατόρια
https://docs.google.com/forms/d/1tY8vpF9CNTkKnzSKtc-jmCKustFNdr1Cl5b0E8snzGA/

β. τηλεφωνικά: εταιρία Chef Stories, υπεύθυνη κ. Τάνια Γεωργιάδου Τ 2310 471628, Κ 6942980958


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα