Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διευρυμένη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο

Διευρυμένη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο με την συμμετοχή της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η η σύμβουλος Κοινωνικής Διασύνδεσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Αυγέρη για τον συντονισμό της πολιτικής δράσης και της προετοιμασίας της Νομαρχιακής για τος ευρωεκλογές.

Για τις πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Η κ,. Μάλαμα σχολίασε:

"Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της πιο ανάλγητης κυβέρνησης.  Ο αυταρχισμός κι η αλαζονεία που επέδειξε η κυβέρνηση στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας για το έγκλημα των Τεμπών σηματοδοτούν την αρχή του τέλους της.
Η συγκάληψη των ευθυνών του εγκλήματος των Τεμπών είναι κι αυτή ένα απεχθές έγκλημα, με πολλούς κι υψηλά ιστάμενους συνενόχους.
- Υπήρξε μονταζιέρα στα στοιχεία;
- Υπήρξε μπάζωμα;
- Υπήρξε κουκούλωμα ευθυνών;
- Υπήρξε διαφθορά και πελατειακό κράτος στον ΟΣΕ;
- Υπήρξαν κρίσιμοι μάρτυρες που δεν κλήθηκαν στην κατ΄όνομα εξεταστική επιτροπή;
- Υπάρχουν κορυφαίοι υπουργοί που τολμούν να απευθύνονται στην κοινωνία, ακόμα και σήμερα, με ύφος τρομακτικού ιεροεξεταστή για να τους φοβηθεί;

Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις κι οι απαντήσεις αυτές αποσιωπήθηκαν από τον κύριο Μητσοτάκη, από τον κύριο Καραμανλή, από τους υπουργούς και τους κυβερνητικούς βουλευτές που χειροκρότησαν τον αμετροεπή πρώην υπουργό μεταφορών.
H κατάρρευση τους ξεκίνησε, δύο κορυφαίοι υπουργοί τους παραιτήθηκαν, δεν αρκεί όμως αυτό στην κοινωνία. Απαίτηση όλων είναι η παραίτηση της κυβέρνησης τους"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα