Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Όλη η φύση της Χαλκιδικής σ' ένα πάρκο - Green House Garden Park Halkidiki

Ξενάγηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Green House Garden Park Halkidiki, στην Ορμύλια, καθώς η νέα αυτή τουριστική επιχείρηση ξεκινά δυναμικά και αποφασιστικά προκειμένου να αποτελέσει ένα πολλά υποσχόμενο και εν τέλει επιτυχημένο τουριστικό προϊόν στη Χαλκιδική.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπανικήτας και ο αδερφός του Ιωάννης Παπανικήτας μαζί με τη δημοσιογράφο και αυτοδιοικητική Μαρία Παπαδημητρίου αποτελούν την "ψυχή" του Green House Garden Park Halkidiki.

Με πολλή δουλειά από τον Ιανουάριο δημιούργησαν ιδιαίτερο χώρο βιωματικής τουριστικής εμπειρίας αλλά και αναψυχής που στόχο έχει να προσφέρει στους επισκέπτες της Χαλκιδικής έναν υπέροχο τουριστικό προορισμό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, την είσοδο του Green House Garden Park Halkidiki πέρασαν τουριστικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στη Χαλκιδική, ξενοδόχοι δημοσιογράφοι αλλά και ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής προκειμένου να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν το Green House Garden Park Halkidiki.

Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι προσκεκλημένοι του Green House Garden Park σχημάτισαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παπανικήτας διαβεβαίωσε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ότι μέρα με τη μέρα το φιλόξενο αγρόκτημα θα καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των επισκεπτών και ευχαρίστησε τους καλεσμένους για θετική ανταπόκρισή τους.

"Στόχος μας είναι η επόμενη μέρα να μας βρει όλους μαζί χέρι -χέρι να συνεργαζόμαστε για την πρόοδο του τουρισμού στη Χαλκιδική και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση του Green House Garden Park", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαδημητρίου.

- Θερμοκήπιο
- Λαχανόκηποι
- Σπορείο
- Τοπικά προϊόντα της χαλκιδικής
- Υπαίθριο μανάβικο
- Χώροι αναψυχής
- Παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς

Σε Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα. Σε συνεργασία και με τον Τ.Ο.Χ. Όλα αυτά μόνο στο Green House Garden Park Halkidiki που από της 15 Μαΐου θα είναι ανοιχτό για το κοινό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα