Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή o γενικός διευθυντής της ΑΝΕΤΧΑ, Θεόδωρος Συργανίδης

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής ο γενικός διευθυντής της ΑΝΕΤΧΑ, Θεόδωρος Συργανίδης σε ηλικία 59 ετών. 

Επί σειρά ετών έδωσε δείγματα επαγγελματισμού και αγαστής συνεργασίας με όλους τους αιρετούς της Χαλκιδικής και έβαλε τη σφραγίδα του στην επιτυχημένη πορεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Χαλκιδικής.

 

Ο Θεόδωρος Συργανίδης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1957. Το 1968 μετακόμισε οικογενειακά στη Μακρινίτσα Σερρών, τόπο καταγωγής των γονέων του. Τελείωσε το Γυμνάσιο Κ. Ποροϊων και στη συνέχεια την ΑΣΟΕΕ. Επαγγελματικά ασχολήθηκε από το 1987 ως σύμβουλος επιχειρήσεων και σύμβουλος ανάπτυξης. Από το 1993 είναι Γ.Δ/ντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής. Διετέλεσε Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου  των Αναπτυξιακών Εταιρειών Leader.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί  στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα