Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μηνύματα για την έναρξη των Πανελλαδικών

Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος

Αγαπητοί μαθητές,

Φτάνοντας στην τελική ευθεία του στίβου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς και τις οικογένειες σας τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία, ώστε να δείτε τις προσπάθειες και τους κόπους σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. 

Οι οικογένειες και οι δάσκαλοί σας στάθηκαν δίπλα σας δείχνοντάς σας τον δρόμο για να κατακτήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Σας εύχομαι να επιδείξετε την δέουσα νηφαλιότητα και ψυχραιμία και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να θυμόσαστε ότι ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας όπου οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είναι πολλές, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας .Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Με δύναμη, αισιοδοξία, ηρεμία και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια, που έχουν από καιρό αρχίσει. Να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.

Εύχομαι επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία όπως επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους.

 

Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλγης Καρράς

Για μια ακόμα χρονιά οι τελειόφοιτοι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε μία μαθήτρια και κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, η πρώτη μάχη που δίνουν στο στίβο της ζωής και απαιτεί πρώτα απ' όλα ψυχραιμία και στη συνέχεια πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους. Εύχομαι το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους σας και τα όνειρά σας

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, που προετοίμασαν και στήριξαν τους μαθητές, αλλά και να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς των μαθητών οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία.

 

ΟΝΝΕΔ

Καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές που από σήμερα θα δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κόποι των ίδιων και των δικών τους μακάρι να γίνουν σύντομα χαμόγελα επιτυχίας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα