Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γεννητούρια στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας -ΦΩΤΟ-

Μια 30χρονη κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έσπευσε με πόνους στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και γέννησε εκεί!


Η γυναίκα έφτασε στις 10.30 το πρωί και οι γιατροί έκριναν ότι η γυναίκα δεν θα προλάβαινε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και ετοιμάστηκαν να την ξεγεννήσουν στο Κέντρο Υγείας. 

Λίγη ώρα αργότερα η 30χρονη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3 κιλών και έγινε για δεύτερη φορά μητέρα!

 

 

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας, Σοφία Δημοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b: 

"Σήμερα στο ΚΥ γεννήθηκε ένα γλυκύτατο και υγιέστατο κοριτσάκι !!! Να τη χαίρονται οι γονείς της και να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευλογημένη !!!

Το ΚΥ σήμερα αναγεννήθηκε!!!!

Συγχαρητήρια στον Πέτρο Παππά για την ευτυχή κατάληξη!!! Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς και τον ειδικευόμενο Γενικής Ιατρικής Βασίλη Κανούτα που ήρθε να βοηθήσει το ΚΥ και διακόμισε τη μικρούλα και τη μητέρα της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής! 

Όλοι νιώσαμε πολύ υπερήφανοι ως Γενικοί Γιατροί!!! 

Η έννοια του Γενικού Οικογενειακού Γιατρού σε όλο της το μεγαλείο!!!"

Στη φωτογραφία η Διευθύντρια με το νεογέννητο:

 

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

 

«Η σημερινή είδηση της γέννησης ενός υγιέστατου μωρού στο Κ.Υ. Κασσάνδρας μας γέμισε χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα, όχι μόνο για την κατάσταση και πορεία της πρωτοβάθμιας υγείας αλλά κυρίως για το επίπεδο και τις άοκνες προσπάθειες όλων όσων υπηρετούν την δημόσια υγεία στο νομό μας, μέσα σε αυτήν τη δύσκολη αλλά όχι ανυπέρβλητη συγκυρία.

 

Το γεγονός αυτό έρχεται να αποδείξει για ακόμη μια φορά την ανάγκη ύπαρξης και στήριξης του συστήματος της δημόσιας υγείας στη χώρα μας και ακόμα παραπάνω, της Χαλκιδικής που τους τελευταίους μήνες σημαδεύτηκε από δυσάρεστες ειδήσεις αλλά και σκόπιμη καταστροφολογία.

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του Κ.Υ Κασσάνδρας και τις πολλές ευχές μας στους γονείς της μικρούλας», αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα