Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οδικός... βραχνάς το "ορφανό" χιλιόμετρο της Ν. Ποτίδαιας

Εργασίες καθαρισμού παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας, πριν την γέφυρα της Ν.Ποτίδαιας, πραγματοποίησε σήμερα συνεργείο της Περιφέρειας.


Οι εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών έγιναν στο επίμαχο σημείο των 900 μέτρων - όπου συνωστίζονται εκατοντάδες αυτοκίνητα, λόγω στενότητας του δρόμου- για να διευκολύνουν έτσι την ορατότητα των οδηγών.


Στο σημείο σημειώνονται καθημερινά μικροατυχήματα, πάρα τις συνεχείς περιπολίες της τροχαίας. Αρκετοί οδηγοί θέλοντας να κόψουν δρόμο για κοντινές παραλίες αψηφούν τις οδοσημάνσεις και θέτοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους ανυποψίαστους διερχόμενους οδηγούς σε κίνδυνο, παίζουν… μπόουλινγκ με τους κώνους που έχει τοποθετήσει η τροχαία για να διευρυνθεί το ρεύμα κυκλοφορίας.

Πάντως τα πρόστιμα που επιβάλει η τροχαία στους παραβάτες, στο συγκεκριμένο σημείο, είναι αυστηρά.


Για το εναπομείναν χιλιόμετρο αναμένεται η κήρυξη της απαλλοτρίωσης από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο halkidikinews.gr εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για το πότε θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, δεδομένου ότι θα ζητηθούν και σχετικές άδειες  από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Παράλληλα ανησυχούν και για τις φήμες που υπάρχουν για το κλείσιμο της εισόδου της Ν. Ποτίδαιας, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας για να απαντήσει υπεύθυνα…


halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα