Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αντίθετος με τις καταργήσεις σχολικών τμημάτων ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Αντίθετος στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων στη Χαλκιδική είναι ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς και σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδαίας πλήττει τον κλάδο των δασκάλων αλλά περισσότερο από όλους πλήττει τους γοενίς και τους μαθητές. Παράλληλα εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Χαλκιδικής “Ο Αριστοτέλης”.

 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:


"Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση οφείλω ως Δήμαρχος αλλά και ως εκπαιδευτικός να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την απόφαση του Υπουργείου αλλά και τη συμπαράσταση μου στον κλάδο των συναδέρφων εκπαιδευτικών.


Πρόκειται για μια απόφαση η οποία πλήττει τον κλάδο μας αλλά περισσότερο από όλους πλήττει όλους εμάς ως γονείς και τα παιδιά μας. Η παιδεία θα έπρεπε να αποτελεί βασική μέριμνα και φροντίδα καθώς το μέλλον του καθενός ξεχωριστά αλλά κατά συνέπεια και όλης της χώρας εξαρτάται άμεσα από αυτήν. Δεν μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση η οποία διανύουμε σαν χώρα και σαν λαός υποβιβάζοντας την παιδεία, την υγεία και άλλα αγαθά το οποία θα έπρεπε να είναι δεδομένα για όλους.


Θα ήθελα λοιπόν να συμπράξω με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Χαλκιδικής “Ο Αριστοτέλης” οι οποίοι με Δελτίο Τύπου στις 01-07-2017 καταδίκασαν την πρότερη απόφαση".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα