Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αστυνομικοί του Πολυγύρου 'ξετρύπωσαν' αλλοδαπό με κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Τετάρτης (29 Οκτωβρίου 2025) ένας αλλοδαπός άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του συλληφθέντα μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 65 γραμμαρίων.

Η έρευνα συνεχίστηκε στο σπίτι του, όπου αποκαλύφθηκε μικρή «αποθήκη» ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

  • 16 μικροδέματα («φιξάκια») με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 13,89 γραμμαρίων,

  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

  • καθώς και μία συσκευασία με άγνωστη λευκή σκόνη βάρους 45 γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 17 συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 78,89 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς του και τυχόν συνεργοί.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα