Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Σίβηρης -ΦΩΤΟ-

Μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, χαρτιά και κάθε είδους απορρίμματα συνέλεξαν μικροί και μεγάλοι εθελοντές στον καθαρισμό της παραλίας της Σίβηρης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός, Εξωραϊστικός, Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος (Π.Ε.Τ.Α.Σ.) Ἡ Σίβηρη῾

Το ραντεβού δόθηκε μπροστά στα γραφεία του Π.Ε.Τ.Α.Σ, επάνω στον κεντρικό δρόμο και οι συμμετέχοντες αοφύ εφοδιάστηκαν με σακκούλες «χτένισαν» την παραλιακή ζώνη της Σίβηρης.  

 

Μαζί με τους νέους που συμμετείχαν και φάνηκαν οι πιο ευαίσθητοι και τολμηροί, στο πλευρό τους ήταν ακούραστος αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Τσιλιπάκος και η ψυχή του Συλλόγου, Ευτύχης Γιαννακόπουλος.

 

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες των λουομένων από τα στοιβαγμένα παλιά φύκια που έχει ξεβράσει η θάλασσα το χειμώνα στη Σιβηρη. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής έχουν εδώ και καιρό ζητήσει να καθαριστεί η παραλία και περιμένουμε ακόμα το συνεργείο καθαρισμού.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα