Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κολώνα φωτισμού έπεσε και τραυμάτισε 7χρονη μαθήτρια στη Ν.Καλλικράτεια

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στο 1ο δημοτικό σχολείο-«Ελεγχόμενη» η κατάσταση του κοριτσιού λένε οι γιατροί του Παπαγεωργίου

 

Μια μαθήτρια της Β΄ δημοτικού στη Ν.Καλλικράτεια τραυματίστηκε στο κεφάλι, ύστερα από πτώση πυλώνα φωτισμού στην αυλή του σχολείου. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο 1ο δημοτικό σχολείο Καλλικράτειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα εκείνη το 7χρονο κοριτσάκι επέστρεφε στο σχολείο μαζί με τους συμμαθητές της από σχολική εκδρομή. Η μαθήτρια της δευτέρας δημοτικού μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

Άλλος τραυματισμός δεν αναφέρθηκε, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται από το ΑΤ Καλλικράτειας, ενώ σήμερα στην Ν.Καλλικράτεια έπνεαν ισχυροί άνεμοι, στους οποίους αποδίδεται και η πτώση του πυλώνα. Νωρίτερα ενημερώθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ το σχολείο θα παραμείνει αύριο κλειστό με απόφαση της διεύθυνσης.

«Ελεγχόμενη» η κατάσταση του κοριτσιού


“Ελεγχόμενη” χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, η κατάσταση της υγείας της επτάχρονης μαθήτριας.

“Το κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση, ελεγχόμενη, πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Οι εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα πάει καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς να το πούμε οριστικά”, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, Βασίλειος Παπάς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα