Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για τις δίκες κατοίκων

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της στους "διωκόμενους πολίτες του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού" 

"Με την καταδίκη τεσσάρων μελών του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού πριν από λίγες ημέρες, με τις δύο δίκες αύριο και μεθαύριο, και την σωρεία άλλων στο προσεχές διάστημα, ξεδιπλώνεται μπροστά μας η – πριν από χρόνια – ενορχηστρωμένη και καλά στημένη βιομηχανία διώξεων και τρομοκράτησης των πολιτών που αντιμάχονταν και συνεχίζουν να αντιμάχονται την EL Dorado.

Η τότε, κυβέρνηση Σαμαρά με τους εντολοδόχους της, όσο και η «Ελληνικός Χρυσός» είναι οι υπόλογοι απέναντι στους διωκόμενους, στην κοινωνία, στο περιβάλλον. Αυτοί είναι και οι μόνοι ένοχοι.

H N.E. και όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, δηλώνουμε την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή μας σε όλους τους πολίτες της Β.Α. Χαλκιδικής που διώκονται, την αμείωτη στήριξή μας στο κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές και την πάγια εναντίωσή μας στην EL Dorado.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση: Δεν φοβόμαστε – δεν υποχωρούμε – θα νικήσουμε".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα